Gudstjeneste på 17. mai!

Det blir gudstjeneste i Sannidal kirke på grunnlovsdagen, kl. 11.00! For ett år siden var alt stengt ned, og det var et savn å ikke kunne feire gudstjeneste der vi kunne synge både Ja vi elsker, Gud signe vårt dyre fedreland og Fagert er landet. Det skal vi gjøre på 17.mai dette året. Speiderne danner flaggborg, og det blir tradisjonelt anledning til å gi en gave til nettopp speiderarbeidet i Sannidal. Det er ikke bekransning av bautaene dette året, grunnet smittevernrestriksjoner.

Velkommen til Sannidal kirke på 17. mai kl. 11.00!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s