Årsmøte/menighetsmøte søndag 2. mai

Grunnet korona har det ikke blitt holdt noe årsmøte for Sannidal menighet denne våren. Men søndag 2. mai – rett i etterkant av gudstjenesten – legges årsmelding og regnskap fram. Det blir anledning til kommentarer og spørsmål.

I tillegg blir sak om justert gudstjenesteordning lagt fram. Kirkemøtet vedtok i 2019 ny ordning for hovedgudstjeneste, og Sannidal menighet skal justere sin ordning slik at den er innenfor de nye bestemmelsene. Menighetsrådet ønsker å beholde sin lokalt utformede syndsbekjennelse, og må da søke biskopen om dette.

Velkommen til gudstjeneste søndag 2. mai kl. 18.00 – og til årsmøte/menighetsmøte i etterkant.

Det er også gudstjeneste søndag 25. april 2021 – kl. 11.00.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s