Sannidal kirke 250 år

 I anledning Sannidal kirkes forestående 250-årsjubileum arrangerer SANNIDAL MENIGHETSRÅD OG SANNIDAL HISTORIELAG busstur til Norsk Folkemuseum på Bygdøy – lørdag 30. april 2022. Konservator Marie Fongaard Seim vil gi oss en omvisning i Kirkesamlingen ved museet, der gjenstander fra den tidligere Sannidal stavkirke er utstilt, og vi vil også få se gjenstander fra stavkirken, som til daglig er lagret der inne. Dessuten blir det tid til å gå på egen hånd rundt i de omfattende utstillingene på Norsk Folkemuseum.

I turen inngår formiddagsmat på Lierkroa på vei innover til Bygdøy. Etter besøket på Folkemuseet kjører vi inn til Oslo for å spise middag på Grefsenkollen før bussen frakter oss tilbake til Sannidal om kvelden. Hele turen, inkludert buss, sjåfør og reiseleder, samt inngangsbillett, omvisning, formiddagsmat og middag, vil komme på maks. kr. 1.500,- pr. deltager, avhengig av antallet som blir med.

Påmelding til Kari Skarvang på telefon 416 33 056, eller epost kari.skarvang@hotmail.com 
innen 15. februar 2022. Krav om betaling av turen vil bli sendt ut etter at påmeldingsfristen har gått ut.
Hvis du lurer på noe om turen, ta gjerne kontakt med Ragnar Grønåsen på telefon 991 60 250.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s