Besøk av lufthavnprest Torbjørn Olsen i Sannidal kirke.

Torbjørn Olsen er et kjent navn og ansikt for mange. Han er født og oppvokst i Sannidal og har blant annet vært sokneprest i Hakadal, før han ble Norges eneste Lufthavnprest, stasjonert ved Oslo Lufthavn Gardemoen.

Han var involvert i arbeidet med de pårørende etter skredulykken i Gjerdrum. Han talte blant annet ved sørgegudstjenesten som ble holdt i Gjerdrum kirke i etterkant av dette. I det siste har han jobbet mye med de berørte av krisen som rammet de ansatte i flybransjen på grunn av pandemien. I det daglige bistår han reisende med alt fra vielser på lufthavnen til støtte og oppfølging av diverse små eller store kriser.

Denne kvelden handler om når livet knaker litt i sammenføyningene – om krisen og ressursene vi henter frem når det skjer. En krise kan ramme alle mennesker, og det er vanskelig å gå gjennom livet uten å møte store utfordringer. Hva gjør en krise med oss og hva har vi av verktøy til å håndtere dette med? Er tro og religion en ressurs eller en kompliserende faktor i møte med det uventede? Det er Sannidal menighet som arrangerer temakvelden.

Kammerkvartetten fra Sannidal, KvARTpå4, skal også delta med musikk.

Velkommen til Sannidal kirke onsdag 27. oktober 2021, kl. 19.00!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s