Olsokgudstjeneste på Sannidal bygdetun

Velkommen til gudstjeneste på Bygdetunet søndag 25. juli 2021, kl. 11.00.

Det er dåp under gudstjenesten, som er ved Sigrid Thordardottir. Kristin Wohlenberg er organist, eller mer presist fløytespiller. Vi får også høre en islandsk sang ved Sigrid prest og Ragnar Haraldson.

Det er satt ut benker på bygdetunet, men ta gjerne med deg favorittstolen om du ønsker. For den som ikke er kjent; Sannidal bygdetun ligger vest for Sannidal kirke, følg Gamle Sørlandske et par hundre meter forbi kirken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s