Åpen kirke – nå også på en søndag

Søndag 21. februar 2021 er Sannidal kirke åpen mellom kl. 11.00 og 12.30. Det blir vekselvis orgelmusikk ved organist Robert Czyz, tekstlesninger, bønn og stillhet. Det er mulig å tenne lys i lysgloben. Og ønsker du å gi en gave til orgelfondet er det anledning til det.

Smittevernreglene tilsier at det ikke kan være flere enn ti personer i kirken samtidig. Men siden åpen kirke er lagt opp slik at du kan komme og gå når det passer deg, innenfor angitt tidsrom, vil det totalt være plass og rom for flere. Ta sjansen på at det er plass til deg – og vær velkommen til Sannidal kirke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s