Kirken åpner igjen

Fra søndag 24. mai kan kirkene i Agder og Telemark bispedømme endelig åpnes for gudstjenester igjen. Det blir gudstjenester i Sannidal kirke både 24. og 31. mai. Det vil foreløpig være en begrensning på maks 50 personer (i tillegg kommer medvirkende) med minimum 1 meters avstand. Arrangøren skal ha oversikt over hvem som er til stede. Disse reglene kan bli endret etter 15. juni. (Oppdatert 13. mai 2020).

Vi gleder oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s