Påskevandring

Søndag 31. mars er det påskevandring i og ved Sannidal kirke. Det blir en reise gjennom påskehistorien, opplevd med flere sanser. Liv Ingun Jørgensen er fortellerensom tar oss med fra inntoget i Jerusalem til oppstandelsen. De som vil kan få utdelt roller i vandringen og klær som hører til. Vandringen er tenkt og tilrettelagt for alle alle aldersgrupper, og det blir sang ved Sannidal Soul Kids og Sannidal Soul Children.

Alle ønskes vel møtt til en spennende påskevandring, søndag 31.mars 2019, kl. 11.      ( husk sommertid..)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s