Julemusikk

Søndag 10. desember er det tid for tradisjonell (før)julemusikk i Sannidal kirke.

De som medvirker er:  Sannidal kirkes barnekor                                                                                                                      Juntos – Sannidal Soul Children                                                                                                          Kjølebrønd blåsegruppe                                                                                                                        Menighetskoret Laudate                                                                                                                      Robert Czyz                                                                                                                                              Mecky Wohlenberg – andakt

Det blir kollekt ved utgangen, og servering av kaffe og pepperkaker i våpenhuset.

Velkommen til Sannidal kirke søndag 10. desember kl. 17.00!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s